Product was successfully added to your shopping cart.

 

  •  0755.015.831 / 0755.149.836
0item(s)

Nu ai niciun articol in cos.

Returnarea produselor

Conform art. 7, din Ordonanta Guvernului nr.130 / 2000 (aplicabila persoanelor fizice), consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la produs, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Recomandarile noastre privind returnarea produselor:
Marfa se returneaza in forma sa originala la adresa noastra ( Sos. București-Urziceni nr.63H, com. Afumați, Jud. Ilfov ), fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.
Returul se face prin colet cu acceasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin transfer bancar sau prin curier.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire etc. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri. DAKARD POWER S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.