Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Nu ai niciun articol in cos.

Notificare prelucrare date cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. DAKARD POWER S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate în continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este înregistrarea și transferul datelor personale ale clienților/ potențiali clienți în vederea:
» procesării de comenzi;
» stabilirea contactului cu clienții;
» rezervării și comercializării de produse prin mijloace electronice;
» completării documentelor de garanție pentru produsele achiziționate;
» expedierii produselor achiziționate prin servicii de curierat;
» informării prin poștă, telefonic sau orice alte mijloace electronice de comunicare, cu privire la promoțiile inițiate de S.C. DAKARD POWER S.R.L.

Aveți obligația să ne puneți la dispoziție datele Dvs. în măsura în care datele respective sunt necesare pentru procesarea comenzilor, încheierea și executarea contractelor de vânzare, pentru onorarea de comenzi online de rezervare/ cumpărare sau expedierea produselor prin intermediul serviciului de curierat. Eventualul Dvs. refuz poate duce la imposibilitatea încheierii contractelor de vânzare, îngreunarea colaborării pe partea de comerț electronic precum, imposibilitatea completării documentelor de garanție pentru produsele achiziționate precum și la imposibilitatea livrării produselor prin intermediul serviciilor de curierat.

De asemenea, menționăm că S.C. DAKARD POWER S.R.L. nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră în alte scopuri decât cele specificate mai sus, exceptând cazul în care se precizează expres și în scris acel scop, și pentru care s-a primit acordul dumneavoastră în prealabil.
Datele se păstrează în evidență pentru șase luni după care se arhivează.

Datele cu caracter personal înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. DAKARD POWER S.R.L. și pot fi comunicate conform prevederilor în vigoare numai autorităților statului și/sau utilizatorilor stabiliți de către S.C. DAKARD POWER S.R.L., la cerere.

Prin completarea formularului de contact și/ sau comandă vă exprimați acordul expres pentru prelucrarea datelor personale furnizate de către Dvs.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de opoziție, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției în condițiile preverilor legale în vigoare.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus de revocare, informare, ștergere sau corectare a datelor Dvs. vă rugăm să vă adresați prin cerere scrisă, datată și semnată la adresa S.C. DAKARD POWER S.R.L., Sos. București-Urziceni nr.63H, com. Afumați, Jud. Ilfov sau prin e-mail la dakardcomenzi@gmail.com. Exercitarea drepturilor Dvs. menționate mai sus este gratuită în condițiile legilor în vigoare.

DAKARD POWER SRL este înregistrată la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 29812 din 23.10.2013.