Product was successfully added to your shopping cart.

 

  •  0755.149.834 | 0755.015.832
0item(s)

Nu ai niciun articol in cos.

  • Barrier Eco Barrier Eco
  • Barrier Eco Albastra Barrier Eco Albastra

Cana filtranta de apa Barrier Eco Albastru, 2.6L

Prezentare scurta

Volum total: 2.6 L
Capacitate maxima apa filtrata: 1.1 litri

48,38 RON

Detalii

Model: Eco
Producator: Barrier
Tip produs: Cana filtrare
Culoare corp aparat: Incolor
Utilizare: Filtrare apa
Cantitate/pachet: 1
Volum total: 2.6 L
Capacitate maxima apa filtrata: 1.1 litri
Capac superior detasabil: Da
Dimensiuni (W x H x D): 257.5 x 244.5 x 108.7 mm
Cartus gratis inclus: Standard – 1 buc.

Datorita designului compact, cana este perfecta pentru depozitarea pe raftul frigiderului. Sistem unic de fixare a capacului ce previne caderea accidentala a acestuia. Este echipat cu un indicator calendaristic pentru inlocuirea cartusului. Canile-filtru "BARRIER" sunt destinate pentru filtrarea apei potabile din reteaua publica de apa. Filtreaza eficient apa de clor activ, compusi organici si de clor, metalele grele si alte substante nocive. Elimina mirosurile si gustul neplacut.
In setul de livrare canile filtrante BARRIER sunt echipate cu un cartus filtrant BARRIER-4 ("Standard" ). Cartusul filtrant BARRIER este conceput pe baza celor mai inovative tehnologii in materie de purificare a apei. La fabricarea acestora sunt utilizate cele mai eficiente materiale si componente. Cu toate acestea, durata de viata a cartusului este limitata. Pentru o filtrare optima si eficienta inlocuiti in timp util cartusul filtrant.
Recomandari:
Folositi filtrul doar in scopurile indicate. Inainte de utilizare este recomandat sa se spele palnia, cana si capacul cu detergent de vase, clatiti cu apa curata si lasati sa se usuce. Nu fortati, scapati sau loviti cana. Spalati toate elementele cel putin o data pe luna cu detergent de vase, clatiti cu apa curata si lasati sa se usuce. Evitati expunerea prelungita a filtrului la lumina directa a soarelui. In cazul nefolosirii indelungate a canii filtrante (mai mult de trei zile), apa filtrata trebuie scursa si toate piesele trebuie sterse pana la uscare cu un prosop curat. Inainte de a reincepe utilizarea canii filtrante, repetati din nou, procedura pentru pregatirea filtrului de folosire. In timpul iernii, precum si utilizarea apei cu continut ridicat de bule de aer, poate duce la micsorarea vitezei de filtrare. In acest caz, scoateti cartusul si scuturati-l de cateva ori.

Specificatii

Cod produs 101AM
Brand BARRIER
Tip produs Cana Filtrare

Garantia la produse este de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitioante de pe site-ul nostru sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de certificat de garantie de la producator, furnizor. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii sau din momentul inscrierii datei de pe certificatul de garantie . Cumparatorul are garantia ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in certificatul de garantie primit.

Accesorii si produse compatibile