Product was successfully added to your shopping cart.

 

  •  Bragadiru: 0755.015.832 / 0755.015.831

    Afumați: 0755.015.831 / 0755.149.836
0item(s)

Nu ai niciun articol in cos.

  • Aparat Pest Stop cu ultrasunete pentru alungat cainii agresivi DogStop PS-340, portabil Aparat Pest Stop cu ultrasunete pentru alungat cainii agresivi DogStop PS-340, portabil

Aparat Pest Stop cu ultrasunete pentru alungat cainii agresivi DogStop PS-340, portabil

Prezentare scurta

Raza de actiune: pana la 10 m

66,77 RON

Detalii

Model: PS-340
Producator: Pest Stop
Raza de actiune: pana la 10 m
Dimensiuni: 130 x 40 x 25 mm
Frecventa: 25.000 Hz
Nivel sonor max.: 120dB
Alimentare: 1 buc. baterie alcalina

DogSTOP® reprezinta cel mai uman si sigur mod de a alunga cainii agresivi. De asemenea, acesta poate fi utilizat in scopuri de antrenament al cainilor, asociind actionarea ultrsunetelor cu o anumita comanda.
Dispozitivul DogSTOP® emite sunete cu o frecventa intre 25 kHz, care sunt inaudibile pentru om, insa insuportabile pentru caini. Este non-toxic, nu avecteaza oamenii si animalele. Ultrasunetele emise de aparat vor deranja auzul cainelui, obligandu-l sa plece.
Dispune de led cu flashuri luminoase pentru actiune sporita si pe timp de noapte. Folositi doar baterii alcaline, respectand polaritatea. Nu folositi aparatul asupra cainilor inofensivi. Nu apropiati difuzorul de ureche. DogSTOP®va ajuta detinatorul acestuia in stabilirea unei limite de apropiere intre caine si persoana in cauza.

Specificatii

Cod produs PS340
Brand Pest Stop
Tip produs Anti caini

Garantia la produse este de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitioante de pe site-ul nostru sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de certificat de garantie de la producator, furnizor. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii sau din momentul inscrierii datei de pe certificatul de garantie . Cumparatorul are garantia ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in certificatul de garantie primit.