Product was successfully added to your shopping cart.

 

  •  Bragadiru: 0755.015.832 / 0755.015.831

    Afumați: 0755.015.831 / 0755.149.836
0item(s)

Nu ai niciun articol in cos.

  • Pest Stop PS-2001 Aparat anti pasari Pest Stop PS-2001 Aparat anti pasari

Aparat anti pasari Pest Stop PS-2001

Prezentare scurta

Suprafata de actiune : pana la 450 mp

319,35 RON

Detalii

Model: PS-2001
Producator: Pest Stop
Raza de detectare: maxim 10 m
Suprafata de actiune : pana la 450 mp (volum maxim, in mod „AUTO”)
Nivel sonor max.: 120dB
Sunet emis: inregistrari ale trilurilor de vanatoare a vulturului, soimului, bufnitei.
Alimentare: adaptor 220 V, 50 Hz

Natura isi dicteaza principiile, unul dintre care fiind si selectia naturala. Speciile pradatoare de pasari, cum sunt vulturii sau soimii vaneaza si se hranesc cu alte specii mai inofensive insa daunatoare activitatii omului.

Dispozitivul impotriva pasarilor Sonic BirdChaser®, folosind principiul redarii trilurilor de vanatoare ale acestor pasari pradatoare (vulture, bufnita, soim) pentru a pentru a alunga pasari precum randunelele, graurii, ciorile, vrabiile si alte specii de pasari. Aceasta metoda umana si ecologica de aungare a pasarilor cu dispozitivul care emite sunete impotriva pasarilor va rezolva problema pasarilor nedorite fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati. Pe langa acestea, dispozitivul sonic pentru alungarea pasarilor, va va ajuta in alungarea rozatoarelor de camp si iepurilor.

Specificatii

Cod produs PS2001
Brand Pest Stop
Tip produs Anti pasari

Garantia la produse este de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitioante de pe site-ul nostru sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de certificat de garantie de la producator, furnizor. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii sau din momentul inscrierii datei de pe certificatul de garantie . Cumparatorul are garantia ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in certificatul de garantie primit.